Om oss

Xtremefit är en sida med målet att ge enkel och opartisk information om kosttillskott, hälsokost och accessoarer relaterade till kroppen. Vi fokuserar främst på så kallad hälsokost, vilket bland annat innefattar superfoods. Men vi skriver även om mer renodlade kosttillskott samt “vanlig mat”. Detta gör vi genom en rad olika faktorer, vilket inkluderar information och fakta om tillskotten samt sammanställningar av forskningsrapporter. Detta gör att du ska kunna känna dig trygg med dina val du får presenterade för dig här på Xtremefit.

Xtremefit föddes sommaren 2021. Vårt mål är att täcka in allt som finns på marknaden vilket kommer ta sin tid då vi är noggranna med allt innehåll i våra artiklar.

Vi vill också sträva efter att göra egna tester och recensioner av de olika produkterna i så hög utsträckning det går. Vi vill helt enkelt vara en enkel guide för dig som optimera din psykiska såväl som fysiska status men inte vet riktigt var du ska börja.

Vår forskningsprocess

Eftersom vi verkligen bryr oss om hälsan vill vi bara rekommendera det bästa av det bästa. För att säkerställa excellens i allt vi gör använder vi en rigorös forskningsprocess. När vi skriver om ett visst ämne för hälsan och produktval har vi först en eller två medlemmar i vårt team – som redan har erfarenhet av ett visst ämne – fördjupar sig djupt i ämnet, så att de kan vara på toppen av alla trender och möjliga uppdateringar.

Sedan läser de och tar hänsyn till olika konsumentrecensioner tillgängliga på Internet, så att de kan ha en mer balanserad åsikt om ett ämne. Slutligen rådgör de med tränare och hälsoexperter genom efterforskning online för att säkerställa att alla fakta kontrolleras. Vi tror att den här processen skapar de bästa resultaten, både när det gäller råd om hälsan och produktrekommendationer och att den gör det möjligt för våra läsare att konsekvent välja rätt produkter.

Vårt team

Filip Orestav – Grundare

Filip på Kroppexperten

Filip Orestav är grundaren av Xtremefit och startade webbplatsen som ett svar på den snabbt ökade efterfrågan av allt som har med hälsan att göra. Han är en tränings- och hälsoentusiast sedan barndomen, och har tränat på gym i nästan 8 år. Hans mål är att hjälpa människor att förbättra deras hälsa.

När Filip inte hanterar Xtremefit, älskar han att träna alla möjliga typer av sporter. För att återhämta sig mellan träningen ägnar han tid åt att göra research om artiklar, skriva nytt material, studera samt starta fler sajter som kan hjälpa personer att hitta rätt produkter för deras behov.